JD NASAL

ANCORAJ NAZAL

În cazul unui maxilar sever resorbit, implanturile nazale pot fi utilizate pentru a utiliza osul nazal. Implanturile JDNasal® permit utilizarea osului maxilar care înconjoară nasul. Situl implantului începe în osul alveolar la pre-molar și se termină în osul separând sinusul maxilar și cavitatea nazală. Implanturile specializate trebuie să fie foarte lungi pentru a se întinde pe sinus și trebuie să fie angulate. Implantul JDNasal® este disponibil până la o lungime de 26 mm. Chirurgul poate alege să adauge sau nu o grefă osoasă. Este obligatoriu să nu aveți semne de infecție sinusală înainte de a decide să continuați cu această procedură.


SECVENȚA DE PREGĂTIRE A SITE-ULUI

Începeți pregătirea amplasamentului cu burghiul Ø 2 mm JDNasal® prin osul alveolar. Este recomandat să deschideți o fereastră în peretele sinusal lateral și să reflectați ușor membrana Schneideriană fără a o perfora.

Dacă alveolarul are mai mult de 3 mm de os bun, utilizați burghiul Ø 2 mm JDNasal® pentru a găuri prin alveolar, în și peste sinus, angajând peretele nazal lateral. Sonda de adâncime de 26 mm poate fi utilizată pentru palparea adâncimii găurii pentru selectarea implantului. Găuriți până la adâncimea finală cu burghiul Ø 2,4 mm JDNasal®. Continuați cu burghiul standard Ø 2,8 mm la intrare pentru 6 mm. Continuați osteotomia cu burghiul standard Ø 3,6 mm la intrare pentru 6 mm. Așezați implantul până când ajungeți la poziția finală.

NB: Chirurgul poate alege să deschidă o fereastră în peretele sinusal lateral. Reflectați ușor membrana Schneideriană și introduceți grefa osoasă în sinus.

 

DETALII DESPRE PRODUS.

Implantul dentar JDNasal® este disponibil în diametrele și lungimile prezentate în acest grafic:

 

📎 Catalog produse JD Nasal

📎 Proceduri chirurgicale și protetice JD Nasal

 

 

 

Vezi mai mult
Pret

Disponibilitate

Producator

Afisez 17 din 17 produse
Filtreaza
WWW.ALLONX.RO
SOLUTII CHIRURGICALE COMPLETE