Garanție și returnare

Prima pagina / Garanție și returnare
Informatii utile
Contact
  • Telefon fix: 40744492166
  • Telefon mobil:
  • Email: contact@allonx.ro
  • Program: L-V: 08.30-19.00

Garanția produselor

Produsele cumpărăte prin intermediul ALLONX sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului.

Garanția este valabilă doar pe teritoriul României, cu excepția situațiilor când se precizează altfel în certificatul de garanție comercială. Pe lângă orice alte garanții prevăzute de legile aplicabile și detaliate în certificatul de garanție emis de către Producător/Importator sau Vânzător, acesta garantează Cumpărătorul împotriva oricărei non conformități care poate afecta întreaga sau o parte a bunurilor și serviciilor, cu excepția uzurii normale, pentru o perioadă de 12 sau 24 de luni de la data emiterii facturii de vânzare, asa cum este specificat in certificatul de garantie al produsului. Excepție fac produsele consumabile, care nu beneficiază de garanție. În cazul solicitărilor nejustificate a garanției, Vânzătorul își rezervă dreptul de a obliga Cumpărătorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului și a taxelor de transport corespunzătoare.

CONDITII DE RETUR:

Cumparatorul poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

Produsele comandate nu sunt functionale - Cumparatorul trebuie sa anunte Vanzatorul in termen de 48 de ore de la livrarea comenzii
Produsele s-au comandat eronat de catre Cumparator
Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator
Aveti dreptul de a returna produsele achizitionate on-line sau prin alte mijloace de vanzare la distanta (prin telefon, prin poșta) in termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrala a sumei platite. 
Produsele se returneaza in starea in care au fost primite. Vanzatorul poate refuza returul in cazul in care produsele returnate sunt nevandabile.

Urmatoarele produse nu se pot returna:

Comenzile speciale- COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului  dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Vanzatorul  il va informa pe Cumparator daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.
Aparatele care au fost montate si folosite
Produsele care nu mai au ambalajul original
Etichetele care contin datele de identificare ale produsului au fost deteriorate sau lipsesc

 

WWW.ALLONX.RO
SOLUTII CHIRURGICALE COMPLETE