Despre noi

Prima pagina / Despre noi
Informatii utile
Contact
  • Telefon fix: 40744492166
  • Telefon mobil:
  • Email: contact@allonx.ro
  • Program: L-V: 08.30-19.00

Allonx.ro  își propune sa livreze  materiale si echipamente dentare de la cei mai de top producători din domeniul stomatologic. Acest brand este  deținut de compania Topdent Technic SRL, fiind reprezentant autorizat a companiei Italiene JDentalCare în România și este specializat în domeniul implantologiei chirurgicale și soluțiilor digitale pentru stomatologi și tehnicieni dentari.

 

Competența noastră este siguranța dumneavoastră.

 

JDentalCare se ridică din sinteza dintre experiența stomatologilor, liderii de opinie în implantologia dentară și contribuția unei echipe de ingineri, compusă din experți în proiectarea și fabricarea sistemelor de implanturi de caliate superioară, oferind soluții A-Z în reabilitări totale.

 

Compania are sediul central în Modena, Italia, într-o regiune caracterizată de un know-how adânc înrădăcinat în micromecanica de precizie aplicată în domeniul medical.

 

Acest fapt a permis JDentalCare să fie sprijinită în dezvoltarea produselor sale de către parteneri cu înaltă calificare. Misiunea JDentalCare este de a proiecta, dezvolta și comercializa implanturi dentare caracterizate printr-o puternică caracteristică inovatoare, care s-ar putea potrivi și satisface cele mai moderne nevoi ale stomatologilor și pacienților.

 

Din acest motiv, JDentalCare investește resurse uriașe în cercetarea soluțiilor inovatoare, după cum demonstrează brevetele internaționale JDShape® și JDTorque®: pe lângă JDentalCare colaborează cu institutele naționale și internaționale de cercetare și desfășoară mai multe proiecte cu importante universități italiene, pentru a menține contacte constante cu evoluțiile tehnologice.

 

Compania noastră organizează sesiuni de instruire gratuite pentru a permite medicilor stomatologi să testeze produsele noastre și să asimileze tehnica chirurgicală în care avem încredere.

 

Ne propunem să urmărim medicul dentist în fiecare etapă a procesului de tratament, oferind consultanță constantă liderilor noștri de opinie cu privire la cazurile specifice. „Doar zâmbește” este mesajul pe care vrem să îl adresăm dentiștilor și pacienților: pentru că, la final, nimic nu este mai ușor decât zâmbetul.

 

Grija pentru detalii, grija pentru pacient.

 

 Credem că grija pentru detalii, calitatea materiilor prime, severitatea proceselor de fabricație stau la baza unui produs fiabil și de înaltă performanță.

 

Din acest motiv, urmăm această abordare în timpul definirii și realizării finale a fiecărui proiect.

 

Pentru a oferi produse de înaltă calitate, respectăm standardele internaționale moderne și urmăm diferite proceduri operaționale pentru diferite produse și destinații de utilizare.

 

Nimic nu este lăsat la voia întâmplării: începând de la materii prime strict certificate până la mașini-unelte de înaltă tehnologie de fabricație în care folosim doar uleiuri și unelte de calitate superioară.

 

Ne putem baza pe un personal înalt calificat, care monitorizează constant procesele de fabricație și execută controale foarte severe asupra producției (până la 100% din toleranțele critice).

 

Pachetul este pregătit într-o cameră albă controlată.

 

Datorită disponibilității echipamentelor sofisticate, JDentalCare controlează strict curățenia superficială a implantelor dentare, identificând cele mai frecvente contaminări.

 

Suprafața de verificare permite verificarea stării morfologice a suprafeței, aflarea eventualelor modificări și analiza cu o precizie ridicată a tuturor impurităților interne sau a depozitelor externe.

 

Controlul contaminării superficiale se efectuează cu investigarea SEM.

 

Sistemul de calitate al JDentalCare este certificat în conformitate cu EN ISO 13485.

 

Implanturile dentare și instrumentele chirurgicale din clasa II A sunt certificate de TUV Product Service  CE0123.

 

Cercetare și dezvoltare

Trăim prezentul, gândim viitorul.

JDentalCare crede în importanța ideilor.

 

Cel mai important obiectiv este să oferim clienților noștri nu numai cele mai eficiente și mai fiabile soluții, ci și cele mai avansate din punct de vedere tehnologic.

 

Din acest motiv, echipa noastră de cercetare și dezvoltare lucrează constant la definirea noilor standarde tehnologice și la crearea de produse originale și inovatoare.

 

Colaborarea continuă cu stomatologi experți în implantologie oferă stadiul tehnicii inginerilor echipei noastre: scopurile și intrările care provin din domeniul clinicii sunt apoi elaborate, testate și aplicate produselor noastre.

 

Colaborarea cu universitățile și institutele de cercetare ne permite să monitorizăm constant evoluțiile tehnologice și tendințele viitoare: acest lucru ne ține bine informați cu privire la nevoile noilor clienți și ne permite să le evaluăm în cadrul programelor noastre.

 

Fiabilitatea completă a produselor noastre este pentru noi o prerogativă vitală. Din acest motiv, echipa noastră de cercetare și dezvoltare este furnizată cu cel mai recent software CAD 3D și cu cele mai avansate coduri de simulare structurală.

 

În faza de dezvoltare, produsele noastre sunt studiate cu analiza elementelor finite FEM pentru a optimiza proiectarea și a reduce riscurile.

 

 

WWW.ALLONX.RO
SOLUTII CHIRURGICALE COMPLETE